Hamidiye Hemşirelik Fakültesi Dönem Sonu Kahvaltısı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Hemşirelik Fakültesi’nin akademik personeli ile öğrencileri 6 Haziran 2024 tarihindeki kahvaltı etkinliğinde bir araya gelmiştir.

Nevmekan Bağlarbaşı’nda gerçekleştirilen etkinliğe toplam 80 öğretim elemanı ve öğrencimiz katılmıştır.  Etkinlikte Fakültemiz İç Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı’nda görev yapan ve profesörlük unvanı alan Prof. Dr. Selda ÇELİK’e gümüş tabak, Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı’nda görev yapan ve doçentlik unvanı alan Doç. Dr. Sibel YILMAZ ŞAHİN’e doçentlik plaketi, Arş. Gör. Dr. İlayda TÜRKOĞLU’na doktora bitirme plaketi, Arş. Gör. Asiye Sena AYKOL’a yüksek lisans bitirme plaketi ve Fakültemize yeni katılan öğretim elemanlarımız Dr. Öğr. Üyesi Derya KILINÇ ve Arş. Gör. Alkan AKTÜRK’e kupa bardak takdim edilmiştir.