Lütfen telefonunuzu dik konuma getiriniz.

Hamidiye Hemşirelik Fakültesi Dönem Sonu Kahvaltısı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Hemşirelik Fakültesi’nin akademik personeli ile öğrencileri 5 Ocak 2024 tarihindeki kahvaltı etkinliğinde bir araya gelmiştir.

Üsküdar da gerçekleştirilen etkinliğe toplam 70 öğretim elemanı ve   öğrencimiz katılmıştır.  Etkinlikte Fakültemiz Onkoloji Hemşireliği Ana Bilim Dalında görev yapan ve Doçentlik unvanı alan Doç. Dr. Elif DÖNMEZ ve Doç. Dr. Gamze TEMİZ’e doçentlik plaketi, Arş. Gör. Büşra Zehra BÜYÜKKILIÇ ve Arş. Gör. Aydan YILMAZ’a yüksek lisans bitirme plaketi, Fakültemizden ayrılan öğretim elemanımız Zeynep DÜLGER’e teşekkür plaketi ve Fakültemize yeni katılan öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Hanife TİRYAKİ ŞEN’e hoşgeldin hediyesi takdim edilmiştir.

kah1

kah2