Gelecek Konuşmaları-V !..

Fakültemiz Hemşirelik Esasları Ana Bilim Dalı tarafından 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Ders İçi Bilimsel Etkinlikler Programı kapsamında 23 Mayıs 2024 tarihinde 10.00-12.00 saatleri arasında “Gelecek Konuşmaları-V” konulu bilimsel etkinlik gerçekleştirilmiştir.   Birbirinden değerli uzman konuklar, hemşirelik programında lisans üstü ve lisans eğitimi alan öğrenciler verdikleri bilgiler ile bu etkinliğe katkı sağlamıştır.

“Gelecek Konuşmaları-V” konulu bilimsel etkinliği kapsamında çocuk ve yaşlılara hizmet eden Darülaceze Başkanlığına bağış yapılmıştır. Bunun yanında değerli sunumları ile etkinliğimize katkı sağlayan değerli doktora öğrencilerimiz Hayvan Hakları Federasyonu HAYTAP derneğine bağışta bulunmuştur. Lisans öğrencilerimiz ise son oturumda verilecek 1.’lik ödüllerini   1863 yılından bu yana “Eğitimde Fırsat Eşitliği” misyonuyla varlığını sürdüren Darüşafaka Cemiyetine bağışlamıştır.