Fakültemizin 2024 TEKNOFEST Başarısı!..

2024 Fakültemiz İnovasyon Atölyesi Ekibinin “İnovatif İntravenöz Kateter” Projesi  2024 TEKNOFEST - İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışmasında “Ticarileştirme Potansiyeli En Yüksek Ürün Ödülü” Aldı

Fakültemiz İnovasyon Atölyesi Ekibinde yer alan mezunlarımız Mehlika ASLAN, Miyase UZUNALİOĞLU, Hilalnur YILDIZCAN ve Proje Danışmanı Fakültemiz Öğr. Üyesi Doç. Dr. Yeliz DOĞAN MERİH’in geliştirdikleri “İnovatif İntravenöz Kateter” projesi  2024 TEKNOFEST - İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Sağlık ve İlkyardım Kategorisi’nde “Ticarileştirme Potansiyeli En Yüksek Ürün Ödülü” almıştır. Hemşirelikte inovasyon faaliyetlerinde ve proje süreçlerinde emeği geçen Hocamızı ve Öğrencilerimizi kutlar, başarılar dileriz.