Hamidiye Hemşirelik Fakültesi Kalite Toplantıları - II

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kalite, Değerlendirme ve Akreditasyon çalışmaları kapsamındaki toplantılardan ikincisi Fakültemiz akademik personelinin katılımıyla 5 Nisan 2024 (Cuma) günü 12.30-14.00 saatleri arasında U Blok Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Fakültemiz bünyesinde yer alan tüm akademik personelin standartlara ilişkin yapılan güncel çalışmalar ve gelişim/izlem raporları hakkında bilgi sahibi olması amacıyla gerçekleştirilen toplantıda “TS.3. Eğitim Programı” standardındaki mevcut çalışmaları aktarmak üzere sorumlu raportör Sayın Doç. Dr. Demet İNANGİL ve “TS.4. Öğrenciler” standardındaki güncel çalışmaları aktarmak için ise sorumlu raportör Sayın Prof. Dr. Selda ÇELİK tarafından sunumlar yapıldı.