Hamidiye Hemşirelik Zirvesi 2024!..

15 Mayıs 2024 tarihinde Fakültemiz tarafından “Hemşirelerimiz Geleceğimiz. Bakımın Ekonomik Gücü” temalı Hamidiye Hemşirelik Zirvesi 2024 gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarını, Dekanımız Prof. Dr. Merdiye ŞENDİR, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU ve Rektörümüz Prof. Dr. Kemalettin AYDIN’ın gerçekleştirdiği programda, "Hemşirelik Hizmetlerinin Ekonomik Gücü" vurgulandı.

Konferans bölümünde, “Geleceğin Sağlığı” konusuna yönelik sunum gerçekleştirildi. Programın oturum bölümünde ise “Hemşirelik Hizmetlerinin Ekonomik Gücü” başlığı altında “Mali Krizler ve Hemşirelik” ve “Hemşirelik Hizmetlerinin Ekonomik gücü” konuları kapsamlı olarak değerlendirildi.

Program Sağlık Bakanlığı yöneticileri, üniversite yöneticileri, akademisyenler, hemşireler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımcıların büyük ilgi ve beğenisini kazanan program, katkı ve soruların alınması ile son buldu.