Sağlık Zirvesi'nde Mansiyon Ödülü

Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafında 17 Mayıs 2024 tarihinde Gülhane Külliyesinde ‘’Ülke Sağlık Sistemleri’’ temalı ‘’Sağlık Zirvesi’’ programını düzenlenmişti.  Program kapsamında 15 ülkenin sağlık sistemi sunumu gerçekleştirilmiştir. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Hemşirelik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Eczacılık Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi işbirliği ile danışmanlığını Prof.Dr. Merdiye ŞENDİR, Prof. Dr. Ebru KALE, Prof. Dr. Banu ŞAHİN YILDIZ, Dr. Öğr. Üyesi Hanife TİRYAKİ ŞEN ve Dr. Öğr. Üyesi Hacer ÖZEL’in yaptığı, Alişan AKDUR, Neslihan Günnur KUŞ, Yasameen Mohammed Saleh Obaid EBRAHIM, Sultan Nur ÖZCAN, Simge AYDEMİR, Ravzanur DURAN, Zeynep Sena ACERBAŞ isimli öğrencilerimizin yer aldığı grup “Bahreyn Sağlık Sistemi” sunumu ile mansiyon ödülü almıştır.